tisdag 2 februari 2010

Genefique youth activator

Alldeles för ofta kommer nya "mirakelprodukter", tycker ni inte?!? Den ena klassar ut den andra hela tiden. Men det här är en produkt som gör det väldigt enkelt. Du behöver inte kasta nån av dina tidigare krämer. Lancomes Génefique Youth Activator ska nämligen användas under både krämer å serum.
Med en pipett plockar du upp dropparna som omedelbart försvinner in i huden. Mer lyster, en bättre spänst, finare hudyta och skönare känsla är några av pluspoängen. Anledningen är att den får fart på produktionen av hudens ungdomsproteiner och det märks snabbt. Passar alla hudtyper och alla åldrar, vilket man kanske inte kan tro av namnet.
Det är en produkt som du trodde att du inte behövde men som du inte kommer vilja va utan när du väl testat den. Den har funnits i ett år nu och kostar 850 kr, men är både dryg å HELT fantastisk!!

Till den använder jag Lancome - Hydrazen Neurocalm Soothing Anti-Stress Moisturising Cream som skyddar huden och motarbetar effekterna av inre och yttre stress... Låter det krångligt?? Det är det inte...krämen går superlätt in i huden å skapar en lugnande känsla i ansiktet. Innehåller även extrakt som skyddar mot miljögifter.
Den har ingen anti-aging effekt, men eftersom jag bara är 25 så behöver jag det inte än =)
Kostar runt 560 kr å räcker även den väldigt länge, även fast jag använder den på både dagen å natten.

Kom däremot ihåg att aldrig stoppa fingrar i dina krämer..det förstör dom. Får du inte med en spatel till din kräm, så använd en ren tops. Det håller din kräm fräsch betydligt längre.

Dom har även en väldigt bra serie för men... Ett tips till alla hjärtans dag kanske?? =)

Mkt bra enligt mig... Nu blir det sängen...
Xoxo//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar