lördag 5 juni 2010

Neu Lash - få fylligare fransar!

Serumet Neu Lash sägs ge fylligare och längre fransar. Jag hittade den på mässan å tänkte att jag skulle testa den! Har än så länge bara använt den i 6 dagar. Men jag kommer lägga upp före och efter bilder om nån vecka till.


Så vad berättade dom om Neu Lash för mig??
Jo dom sa att 98% av alla som använder neu lash får ett längre och fylligare resultat. Endast 2% utvecklar en allergi. Det är inte bara tunna å korta fransar som får resultat, utan alla (säger dom)

Hur kom det då till?
Jo, dom hade sett på personer med starr att det fått längre och fylligare fransar. Kollade upp starr-medicinens ingredienser och kom fram till Neu Lash.
Neu Lash är inte testad på djur!

Hur gör man med Neu Lash?
Väldigt simpelt faktiskt. Du tvättar rent ansiktet och ser till att det är ordentligt torrt. Sen lägger du bara ett tunt lager av Neu Lash, som en eyeliner, på dina övre fransar (går även att applicera på de undre fransarna och ögonbrynen)

Tips: Ställ Neu Lash vid din tandborste så kommer du ihåg att sätta på den varje kväll.

Hur mkt kostar Neu Lash?
Ja, på mässan där jag köpte min hade dom special pris just då. Gav 695 kr för min som räcker i 3 månaer.
Normalpris är: 895 kr för den lilla (som jag har)
och 1595 kr för den stora som räcker i 6 mån

Så om 3 veckor är det sagt att jag ska få härligt långa och fylliga fransar.
Hur det går återstår att se. Men jag kommer upp med bilder. =)

Har du någon egen erfarenhet av Neu Lash??

Xoxo//

1 kommentar:

  1. Hej
    Jag har använt Neu Lash, och rena trolleriet tycker jag. Hade fina långa när jag var yngre men inte så lätt att böja upp när man målade.
    Började gå och permanenta med färgning och uppböj på äldre dar. Klart detta sliter på fransarna, samt att man blir äldre och allt hår blir torrare och skörare. Men efter användandet av Neu Lash, så har jag fått tillbaka mina långa fransar och mer därtill. Helt fantastiskt.

    SvaraRadera